maandag 26 juni 2017

De kop is er af

De kop is er vanaf. De eerste dag zit er op. Van mijn vakantie dus. Zoals dat gaat met mijn vakanties is er van mijn maandag-plan niets terecht gekomen. Wat niet wil zeggen dat ik deze dag in ledigheid heb doorgebracht. Ik mag dan wel een groot deel van mijn Calvanistische inslag afgeschud hebben, een grote teen, mijn stuitje en een oorlel houden nog stevig aan het verleden vast. 

De rest van mijn lijf sloeg vanmorgen daarom zonder schuldgevoel het hardlopen over en draaide zich niet nog eenmaal maar zelfs tweemaal om. Later namen teen, stuitje en oorlel mijn lijf even over waardoor de was nu schoon en gevouwen in de kast ligt, de stofzuiger dat heeft gedaan waarvoor ik hem heb aangeschaft en ik zowaar ook mijn huiswerk keurig op tijd heb ingeleverd. Nou ja, volgens mijn eigen, ietwat achtelopende schema dan. 

Wat ik ook heb gedaan is de laatste spullen van Gremlin opruimen. In het ketelhok lag een aangebroken zak voer, in de halkast stond een bak met de rest van zijn voer, in de gang een zak met hooi, nestmateriaal en kattenkorrels. Van de week dacht ik nog 'Even aan de onderburen vragen of zij er wat aan hebben' maar vanmorgen.. vanmorgen kon ik nog maar aan een ding denken.. Weg met dat spul. Weg met die constante reminder aan een klein blauwogig konijn dat niet meer is. 

Toen ik het naar de ondergrondse container bracht bleek er ook nog een stukje Calvijn in mijn knieschijf te zitten wat 'Zonde' riep maar toen alles met een harde klap op de bodem van de container  belandde voelde ik alleen maar opluchting.

Weer thuis zei ik tegen niemand in het bijzonder, 'Zo, dat zit er op' en realiseerde mij dat ik nu alleen nog maar hoef te stoppen met in het luchtledige praten. ;-)

7 opmerkingen:

 1. Ik zat met mijn oude blog ook op blogspot, met de tegenwoordige op wordpress, maar of ik nog eens (terug) verhuis? Layout was idd leuker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daarom verhuis ik ook alleen mar in naam terug en begin opnieuw. Met uitzondering van Urgh en ik vermoed dat Toet hier ook een eigen pagina gaat krijgen. Maar daar ben ik nog niet helemaal uit..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dan verhuist deze 65+er maar mee. De kleuren vin ik mooi maar zie erg weinig van de achtergrond, marocaanse potten/tajines?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt. Een hele zooi Tajines. Voor nu laat ik het even zo maar het zou kunnen dat ik de tekst en gadget kolommen nog wat smaller maak. Of misschien toch voor een layout met header ga.

   Oh, de uren van knutselen die nog gaan komen. Zucht.

   Verwijderen
 4. Natuurlijk verhuis ik mee! Je staat al in mijn Feedly!
  Veel succes op je nieuwe stekkie! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gewoon lekker blijven kletsen in het luchtledige. Gezellig, toch?

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn welkom. Altijd!