zaterdag 26 augustus 2017

Besluit!

Eind februari, na een boodschappenbrengbezoek aan Mam, gingen Zoon en ik uit eten. We kozen voor sushi maar alle goede tenten in de regio zaten vol en zo eindigde we bij een wokrestaurant.

Twee weken later zaten we wel in een sushi-tent maar niet die van mijn keuze. In de tent van mijn keuze (Izumi) is het eten veul lekkerder. 'Dat doen we de volgende keer', zei Zoon, 'En dan betaal ik want dan heb ik een echte baan'.

Time flies en hij en ik zijn nog een aantal maal samen bij Mams geweest maar van samen uit eten gaan kwam het niet. 

Van de week kwam Zoon thuis van het werk en begon over Izumi. De collega's waren zeer enthousiast. 'Ik ook', antwoorde ik. 'Zullen we..?', zei hij en ik zei ja. Vandaag was het zo ver. Aansluitend aan het bezoek aan Mams gingen we nog even bij Broer en Schoonzus langs en toen door naar Izumi. 

Het was duidelijk dat collega's en ik geen woord te veel hadden gezegd. Zoon zat duidelijk te genieten. Tussen het eten door hadden we het over van alles en nog wat. Onder andere over Mams en zoals de laatste tijd wel vaker realiseerde ik mij dat het leven grillig en onvoorspelbaar is, en dat gezondheid geen vast gegeven is. Ter plekke nam ik het besluit om dit jaar mijn verjaardag niet over te slaan. Omdat ik maar een keer 55 word. En niet omkeerbaar getal. Iets om te vieren! Ik geniet al bij het idee. 

5 opmerkingen:

Reacties zijn welkom. Altijd!