maandag 28 augustus 2017

De zon schijnt, de lucht is blauw...

Vorige week was mijn planning voor vandaag: op tijd op staan, langzaam wakker worden, stukje rennen, uitpuffen, in tig etappes het hele huis goed kuisen en tussendoor met de pootjes omhoog op het balkon genieten van de zon.

Aangezien het leven zich niet laat plannen had ik bovenstaand idee na vrijdag al een tikkeltje aangepast. Het op tijd opstaan en langzaam wakker worden is gebleven, het stukje rennen heb ik geschrapt, het hele huis heeft pech want het kuisen is bijgesteld naar het hele huis stoffen en zuigen, de keuken nat afnemen, Zoon's beddengoed wassen en de wc poetsen. 

Het beddengoed staat in, de wc is gepoetst, het zonnetje schijnt dus eigenlijk is het tijd om met de pootjes omhoog op het balkon te gaan zitten. Helaas. Karma heeft anders beslist. De daken boven mijn balkonnetje worden vernieuwd, de leidingen die door de straat onder mijn balkonnetje lopen ook. Beide werkzaamheden gaan gepaard met een heidens lawaai. Eigenlijk is het wel fijn dat ik rond half een in de auto moet stappen om op tijd voor het bezoekuur in Eindhoven te zijn..😇

Dan is het nu tijd voor koffie (nog die ouwe) en even rustig nadenken of ik het beddengoed nu wel of niet op het balkon te drogen zal zetten. 

4 opmerkingen:

Reacties zijn welkom. Altijd!