zondag 10 september 2017

Voortvarend

Ik schreef het eerder, het hebben van ver-weg vrienden in combinatie met een chronische aandoening en een ouder wordend lijf is niet altijd handig. Mensen om die reden ontvrienden is wat mij betreft geen optie, dussss…

Dus baal ik dit weekend best wel van het feit dat ik vanwege de zombie-modus mijzelf genoodzaakt zag die toch wel hele leuke afspraak van zaterdag, waarbij ik in een keer tig lieverds tegen het lijf zou lopen, maar het is niet anders. Bovendien weet ik dat er aan het eind van de maand een herkansing komt in de vorm van het verjaardagsfeest van een van de ver-weg lieverds. 

Na het ontvangen van de uitnodiging reageerde ik met 'Leuk, maar misschien'. De kop van Noord-Holland ligt nu eenmaal niet om de hoek van de deur. Dat antwoord is niet handig want misschien geeft te veel ruimte om af te zeggen. Ik wijzigde mijn reactie naar 'ik kom'. Dat geeft al een stuk minder ruimte om twijfelen. Ondertussen is de feestjurk (geen verplichting) gekocht, ga ik van de week kijken naar een pruik (wel een verplichting) en heb ik heel voortvarend een hotel in de buurt geboekt. Dat voelt goed!

En dan kan ik de komende drie weken gaan bedenken wat ik de zondag na het feest ga doen. Naar zee? Bij andere ver-weg vrienden waar ik dan wat dichter bij ben dan normaal op de koffie gaan? Time will tell.

2 opmerkingen:

  1. Genoeg te doen in Noord Holland! Je gaat je vast vermaken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb al een shop uitje op zondag staan… Heel spontaan..

      Verwijderen

Reacties zijn welkom. Altijd!