donderdag 12 oktober 2017

Uniform

De hele week regent het al complimentjes over met name mijn jurken. Gisteren zag ik er chique uit, vandaag '… weer zo netjes. Mooi hoor'. 

Mijn reactie vandaag: 'Ik denk dat ik nog een paar van die HEMA-jurken er bij koop, die zitten lekker, zijn makkelijk in de was, zien er leuk uit en… het allerbelangrijkste … ik hoef 's-morgens niet meer na te denken over de vraag 'wat trek ik aan vandaag'. Ik regel mijzelf een werk-uniform'.

Ik zei het als grapje maar eigenlijk… Eigenlijk vind ik het wel een makkelijk idee. Niet meer nadenken over wat wel en wat niet combineert. Geen last meer van slechtzittende jeans (heb nog steeds de juiste maat niet ontdekt) en… als ik echt eens zin heb om uit de band te springen dan valt het extra op. 

Met vier werkdagen is vijf verschillende jurkjes en drie of vier warme panties wel voldoende lijkt mij. Minimalistischer dan dit kan je het haast niet krijgen, toch? Eens kijken wanneer ik genoeg krijg van dit idee ;-)


5 opmerkingen:

 1. Een heel leuk idee.. Ik heb mijn winterjurkjes ook alweer aangehad...Ga ook nog even shoppen binnenkort :-)
  Geniet maar lekker van je uniformen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helaas moet ik op het werk een broek aan en loop ik op verschillende dagen de vriescel in en uit. Stevige schoenen zijn dus ook een must. De jurkjes doe ik dus maar op mijn vrije dagen aan.
  Mis jij geen broekzakken als je in een jurk rond loopt? Ik ben altijd zo onhandig met tasjes e.d.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is het grote nadeel. Gelukkig hebben sommige jurken zakken..

   Verwijderen
 3. Goed plan! Hoewel het bij mij niets zou helpen. Ik ruk meestal het eerste wat ik tegenkom van het droogrek en loop dus vaak in dezelfde, (schone) kleren. Ik denk dat ik een burka ga dragen. Dát lijkt me makkelijk. Eentje met bont van binnen. Heerlijk! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn welkom. Altijd!