woensdag 20 december 2017

Drie voor de prijs van ...

Ik was gisteren dus bij de huisarts en hoewel ik niet op mijn telefoon kon kijken hoeveel te vroeg ik daar was zei mijn gevoel,'Veel te vroeg'. Had ik mooi de tijd om nog wat dingen te regelen zoals een afspraak maken voor het bevolkingsonderzoek 'baarmoederhalskanker' en om een briefje voor het priklab te regelen. 

Voor het eerste had ik al een melding ontvangen van Bevolkingsonderzoek Zuid en aan dat tweede zat ik al een tijdje te denken want hoewel ik momenteel geen pijnstillers slik wil dat niet zeggen dat al die pillen die ik de eerste negen maanden van het jaar achterover heb geslagen geen schade aan mijn nieren hebben aangebracht. En als ik dan toch bezig ben, laat ik ook altijd graag de vitamines en mineralen in mijn bloed checken. Ik eet tenslotte glutenvrij en dat schijnt funest te zijn voor je vitamine- en mineralen opname.

Op 9 januari van het volgend jaar heb ik en een afspraak staan en kan ik het lab-formulier ophalen. Echt... Drie voor de prijs van een als je het mij vraagt. Efficiënt en zo. Oftewel, het wordt nog eens wat met mij!

3 opmerkingen:

Reacties zijn welkom. Altijd!