vrijdag 15 december 2017

Holy crap!

Mijzelf kennende had ik niet verwacht dat ik nog steeds gebruik zou maken van het fenomeen 'weekboodschappen' en 'weekmenu gebaseerd op de bonusaanbiedingen van Albert'. Maar ik doe het wel. Daarom deed ik er afgelopen maandag een halve dag over om thuis te komen.

Soms vraag ik mij af of ik er wel mee door wil gaan. Zeker tijdens weken dat ik eigenlijk toch niet zo'n zin heb in hetgeen ik op zondagmiddag als menu optie bedacht heb. Maar als ik dan gekookt heb (of nog beter, als Zoon gekookt heeft) dan ben ik er weer helemaal tevreden over.

Toen werd het deze week. Er stonden zowel oude bekenden als vage kennissen op het menu. Zoon had een aantal dagen vrij dus aan hem de eer om te koken. Een mooi moment om zijn kook-repertoire uit te breiden. Zeker omdat ik al een paar dagen wat rillerig ben. Niet helemaal bon-ton ben. Niets wat niet met een paar dagen op tijd naar bed gaan over was. 

Dacht ik. Donderdagochtend wist ik ineens beter. Holy crap zal ik maar zeggen. Ik melde mij ziek en dook mijn bed weer in. Maar ondanks het feit dat ik ziek te bedde lag hoefde ik mij geen zorgen te maken over (het avond)eten. Want dat was gewoon in huis. Het was beide dagen wellicht niet het meest geschikte voedsel voor iemand die last heeft van haar darmen, maar het was wel gezond, voedzaam en lekker. Nu weet ik het zeker: De weekboodschappen zijn een blijvertje!

6 opmerkingen:

 1. Beterschap, Wieb! En never change a winning team (-:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben al bezig met mijn lijstje voor volgende week.. We eten een keer spaghetti a la mams...

   Verwijderen
 2. Hier is er een beetje de klad ingekomen. Iets met vrijwel naast de supermarkt wonen. In het nieuwe jaar toch maar weer eens instellen. Hoop dat je inmiddels opgeknapt bent!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben weer opgeknapt.

   Ik woon trouwens ook naast twee supermarkten en toch ben ik nog steeds blij dat ik wekelijks naar de XL ga. Scheelt tijd en geld.

   Verwijderen
 3. Altijd een fijn gevoel dat iets wat je deed toch doorgezet kan worden :)
  Hopelijk alweer helemaal de "oude"?
  Leuke feestdagen gehad ook?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weer helemaal de oude, de feestdagen waren zoals feestdagen voor mij zijn en het nieuwe jaar is begonnen.. Tadah...

   Verwijderen

Reacties zijn welkom. Altijd!