zaterdag 30 december 2017

Liefde? Geld? Pech?

'Als je er aan toe bent komt de liefde zo maar op je pad', is een welbekende dooddoener die menig single met enige regelmaat te horen krijgt. Maar je moet er natuurlijk wel voor openstaan, en je moet van jezelf houden en gelukkig zijn met jezelf want geluk kan je niet bij een ander halen, dat komt van binnen.

So far so good. Ik schijn niet gelukkig te zijn en / of niet voor de liefde open te staan want ook dit jaar ben ik de liefde van mijn leven niet tegen het lijf gelopen. Aangezien ik voornemens ben om de rest van het jaar te cocoonen zijn de enige overblijvende opties om de liefde van mijn leven tegen te komen:
 • uit mijn brandende flat gered worden door een leuke brandweerman
 • gereanimeerd worden door een leuke broe... oh nee, ik heb tegen Zoon gezegd dat ik niet gereanimeerd wil worden
 • spontaan aan de voeten van een colporteur in energie, internet whatever die aan de deur komt vallen. Maar dan moet ik wel de deur open maken.
Het moge duidelijk zijn: De Liefde zit er dit jaar niet in. Dus gok ik op Geld. Ik heb mij daartoe getrakteerd op 3 halve loten voor de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij. Om te voorkomen dat mijn geluksgetallen ongeluksgetallen blijken te zijn heb ik de computer het zware denkwerk laten doen. 

Omdat ik voor mijn gevoel nu toch al ruig aan het gokken was heb ik ook meteen het gratis lot van de vriendenloterij, gekregen van de MediaMarkt bij de aanschaf van mijn Chromebook, geactiveerd.  Nou ja, pogen te activeren want volgens mij is het mislukt. Ik wil mij nu namelijk nog niet vastleggen voor een eventuele tweede ronde. Ik schaar dit bij voorbaat al onder Pech. 

Mochten de oudejaarsloten ook niets opbrengen, dan kan het haast niet anders of in 2018 ligt er ergens liefde voor mij in het verschiet. Of niet. Want misschien ben ik er wel helemaal niet aan toe en is het feit dat ik nog alleen ben gewoon echt Geluk in de Liefde.

Lastig allemaal zeg. Ik laat het hier verder maar bij. Fijn weekend allemaal!

7 opmerkingen:

 1. Gelukkig kan niemand in de toekomst kijken! Ruim 3 jaar geleden zei ik, nooit meer een man in mijn huis...
  Ach.. zeg nooit nooit hoor! Ik wens je een heerlijk 2018 toe en hoop dat je zomaar opeens de WJ tegenkomt!
  Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je de hoofdprijs wint, volgen de golddiggers vast en zeker snel. ;-)

  En: niet gereanimeerd willen worden. Dat vind ik bijzonder. Misschien kun je eens een logje wagen aan waarom je daar zo in zit?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grinnik. Een golddigger! Niet echt de liefde van mijn leven. Meer de liefde van mijn beurs..

   Verwijderen
 3. Die liefde heeft mijn deur ook niet gevonden dit jaar. Het is wat met ons.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal ik er nog een dooddoener tegenaan gooien: Onze tijd komt nog wel! Of, Wat in het vat zit verzuurt niet. <3

   Verwijderen
 4. Pas jij maar op. Voor je het weet, staat-ie ineens voor je neus (dat doen ze namelijk. Verschijnen als je er niet op rekent). En wie weet brengt-ie wel een zak geld mee! Twee vliegen in één klap!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn welkom. Altijd!