zondag 10 december 2017

WeersvoorspellingBij deze voorspel ik dat het tussen woensdag 7 en zondag 11 december 2022 sneeuwt. Deze voorspelling baseer ik volledig op waarnemingen uit het verleden al gebied de eerlijkheid mij te zeggen dat de eerste waarneming geen persoonlijke is. Maar volgens mijn moeder ben ik geboren in die helwinter 1962-1963 en moest zij de kinderwagen waarin ik lag door de sneeuw trekken wanneer zij Broer naar school ging brengen. Dat het op 7 december 2012 sneeuwde kan ik mij wel nog goed herinneren en ik weet 100% zeker dat ik gisteren mijn auto uit mocht graven. Het moge duidelijk zijn: mijn kroonjaren trekken sneeuw aan!

Gelukkig was de wereld gisterenavond zo goed als sneeuwvrij zodat mijn gasten en ik zonder kleerscheuren het restaurant waar ik mijn verjaardag vierde konden bereiken. Het werd een heerlijke maar bovenal gezellige avond. Eentje voor de boeken. Met een cadeautje waar niet alleen ik blij van word. Ik heb namelijk 10 kippen en een dosis girlpower voor hen die niet het geluk hebben dat hun wiegje in het (nog steeds) rijke Westen stond gekregen. Aangezien Oxfam Novib het afleveren verzorgt zijn ook mijn onderburen blij want anders hadden er nu tijdelijk 10 kippen op het balkon rond getokt.

Ik ben een gelukkig mens!

9 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd alvast! Je hebt het al leuk gevierd! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet alleen gevierd. Het heugelijke feit ligt al weer enige dagen achter mij. Vandaar dat dit blog tegenwoordig Wiebeltjes 5.5 heet...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier lag vandaag pas sneeuw, en dan nog niet zoveel als bij jullie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De sneeuw is al weer bijna weg geregend. Nu waait het... Zo hard dat ik de balkondeur niet eens open krijg. Hollands weer. Never a dull moment.

   Verwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd!!
  Leuk dat het een fijne dag was.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd nog met je verjaardag! Fijn dat je zo'n gezellige avond hebt gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha! Best gezellig, hoor. Kippen op je balkon. Fijn dat het zo gezellig was en nogmaals gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn welkom. Altijd!