vrijdag 19 januari 2018

Afstand nemen ...

Zo, mijn vakantie is begonnen en ook al zit er vooral een praktische reden achter het waarom ik juist nu vakantie heb, toch merk ik dat het gevoelsmatig ook een goed moment is. Het onderdeel van het pakket waar ik ooit de applicatiebeheerder voor was is uitgefaseerd. Er wordt door de eindgebruikers niet meer in gemuteer; alleen de leverancier is nog met de laatste paar acties voor de jaarafsluiting. Het eerstvolgende salaris, wat volgende week bij de medewerkers op de rekening moet staan, is berekend en vastgelegd in het nieuwe pakket. Mijn werk binnen HR zit er op. 

De komende twee weken ga ik gebruiken om afstand te nemen van wat was, dat wat gebeurt is en waar ik geen grip op heb (gehad) los te laten zodat ik na mijn vakantie met een schone lei en mijn neus de goede kant op (richting de toekomst) aan een volgende uitdaging kan gaan beginnen. Wat die uitdaging gaat worden is nog niet helemaal duidelijk maar de tijd zal het leren. Niks mis met een verrassing op z'n tijd. 

Maar nu eerst vakantie vieren. Even niet reageren op een wekker. Even niets hoeven, alleen maar mogen. Ik ben er klaar voor!

9 opmerkingen:

Reacties zijn welkom. Altijd!