maandag 22 januari 2018

Een goed begin...

Een goed begin is het halve werk. Grote vraag is alleen: Wanneer is iets een goed begin, en wanneer spreek je over een %&5$#**&*&-begin? Inderdaad, grote vraag want hoewel op je eerste vakantiedag krom lopen van de pijn in je rug/bovenbeen op het eerste gezicht in de categorie %&5-ect valt zit er ook een voordeel aan. Een kleintje, maar toch: Met het rust nemen zit het nu wel goed. Hoewel, zit? Zitten gaat niet echt lekker. Tenminste, op de bank. Op een rechte stoel gaat meer dan aardig. Liggen gaat ook prima en als ik eenmaal sta en/of loop, ga ik als een kieviet. Alleen opstaan is lastig en dan vooral van de bank. 

Ondanks alle ellende heb ik niet stilgezeten vanmorgen. Ik heb nieuwe matrassen voor Zoon en mij besteld, ik heb geregeld dat de oude exemplaren door de gemeente opgehaald worden. Ik heb al met een stofdoek lopen zwaaien, de stofzuiger is al uit zijn hok geweest en laatste was van het weekend hangt. De eerste was voor deze week kan nog wel een dagje in de mand blijven liggen. Een deel van de sinds zaterdag overtollige kleding ligt in de kledingcontainer, de rest heb ik bij de kringloop afgeleverd. De boodschappen voor vandaag en morgen zijn binnen en ik heb al heel even op de dijk gestaan. 

Nog meer doen zou niet meer als vakantie klinken maar als een gewone vrije maandag. En als er een ding is wat ik vandaag niet wil... dan is dat het vakantiegevoel plaatsmaakt voor het gevoel van een gewone vrije maandag. Dus ik kies voor 'Een goed begin... '.10 opmerkingen:

 1. Een wel héél goed begin. Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet van je vakantie; het schijnt vrij warm te worden deze week. Terrasje??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waren die nieuwe matrassen dan al meteen binnen of slaap je nu op een plank?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De matrassen komen morgen en de oude kan ik half februari aan de straat zetten ... Dan worden ze door de gemeente opgehaald.

   Verwijderen
 4. 'Rust nemen' noemt ze dat. xD
  Beterschap en een fijne vakantie

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn welkom. Altijd!