dinsdag 9 januari 2018

Nog anderhalve week

Je moet het ijzer smeden als het heet is. Zoals vandaag. Ik loop al een paar weken te aarzelen omtrent het opnemen van vakantie. Aangezien wij maar een heel klein team hebben, trio is een beter woord, en binnenkort zij-die-de-de-meeste-uren-werkt met zwangerschapsverlof gaat wist ik: Of nu iets plannen, of wachten tot juli. Aangezien juli veel te ver weg klinkt ben ik voor nu gegaan.

Het bleek nog wel een heel geregel. Eerst navragen bij mijn trio-partners of het kan. Daarna door naar de ICT-projectleider die binnenkort een klusje voor me heeft. Aansluitend daaraan even binnen gelopen bij de HR-projectleider of mijn werk voor het project er dan al op zit en toen kon ik eindelijk officieel verlof aanvragen. Binnen 5 minuten had ik antwoord. Het is akkoord. 

Wat ik ga doen, of ik iets ga doen, dat weet ik niet. Dat ik van 22 januari t/m 2 februari van mijn vrijheid geniet wel. 

Was getekend: Blije Gup

9 opmerkingen:

 1. Aah zalig. Altijd fijn om een paar dagen vrij in het vooruitzicht te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Even een paar dagen weg van je werk en tijd voor jezelf. Heel verstandig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk. Geniet ervan. Ik ga wat vakantie betreft vanaf 7 februari in de herkansing en neem dan anderhalve week vrij. Want de kerstvakantie, dat was dus helemaal in het water gevalln.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar kan ik mij wat bij voorstellen. Geniet er van. Dat ga ik ook van mijn vakantie doen.. (staat tenminste wel op de planning)

   Verwijderen
 4. Super hoor, dat het gewoon op zo korte termijn geregeld kan worden is fijn! Geniet van je vakantie, wat je ook gaat doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks. Met dat genieten gaat het zeker goed komen..

   Verwijderen
 5. Fijn dat je het hebt kunnen regelen. Zo'n periode van tijd voor jezelf is heerlijk.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En harder nodig nog dan gedacht. Ben al drie dagen ziek...

   Verwijderen
 6. Oh, lekker! Ga er maar eens lekker van genieten!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn welkom. Altijd!