maandag 8 januari 2018

YNAB: De mobiele overstap

Zoals eind vorig jaar al aangekondigd ging ik afstand nemen van mijn oude, zeer dure, mobiele abonnement om met een nauwelijks uitgekleed maar wel veel goedkoper exemplaar het nieuwe jaar in te gaan. 

Bij deze kan ik melden dat de overstap van KPN naar T-mobile een feit is en dat ik vanaf heden geen € 47,79 meer betaal maar nog slechts €13,00. De eerste maand komt nog € 15,00 aansluitkosten bij, maar zelfs dan ben ik in januari nog goedkoper uit dan voorheen.

De groepskorting van € 2,50 ga ik mislopen aangezien Zoon al met zijn collega's in een groep zit en hij slechts van een groep deel uit mag maken. Wat ik straks nog wel ga controleren is voor hoeveel mensen hij al vriendenkorting heeft aangevraagd. Deze korting, die nog tot 29 januari van dit jaar bestaat bij T-mobile, levert zowel de bestaande klant als de nieuw aangebrachte klant eenmalig € 25,00 korting op. Je mag hier vijfmaal aan mee doen. Ik hoop dat het nog kan. Het zou een leuke binnenkomer zijn. 

Maar met een bedrag van  € 13,00 per maand voor 300 belminuten (toch eens vaker gaan bellen!) en 2000 mb ben ik al een hele blije gup. Dat de klantenservice maar ook het personeel hier in de winkel van T-mobile ook nog eens heel erg klantgericht zijn, maakt de overstap alleen maar prettiger. 

Echt een lekker begin van het nieuwe jaar.

PS. Mocht het zo zijn dat Zoon zijn vijf maal vriendenkorting aanvragen al verzilverd heeft, dan wil ik best met een van jullie van dit aanbod gebruik maken. Mocht je daar belangstelling voor hebben, stuur mij dan maar een mailtje. --> Aanvulling: Zoon mocht nog 5 maal vriendenkorting verzilveren. Nu nog slechts vier keer. 

9 opmerkingen:

 1. Goede overstap lijkt me zo! Ik ben al lid van een vriendengroep, dus ik laat dit voordeel aan me voorbij gaan, succes met zoeken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was nu op zoek naar iemand voor de eenmalige korting (staat los van de maandelijkse korting) maar Zoon had nog ruimte. Dus dat is geregeld. En die maandelijkse korting... Als het zo moet zijn dan komt er iemand voor voorbij...

   Verwijderen
 2. Zo, dat scheelt veel! Ga je jezelf iets leuks geven met alles wat je nu bespaart?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eerst de badkamer en keuken.. Als dat niet iets leuks is..

   Verwijderen
 3. Dat scheelt je veel geld!
  Ik maak te weinig gebruik van m'n telefoon om voor groepskorting in aanmerking te komen. En Roos zit in tig groepen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik dat ding ook te weinig ... Zoon blijft lekker in zijn groep zitten, ook zonder die 2,50 per maand ben ik supergoedkoop uit.

   Verwijderen
 4. Kijk dat zijn de betere prijzen. Heb zelf ook zo'n abonnement.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is vaak ├ęcht de moeite. Ik had ook zo'n duur KPN-abonnement. Zelfs de medewerker die ik een paar jaar terug aan lijn had, zei dat ik veel betaalde voor 'euh... eigenlijk niks'. Toen deden ze een goedkoper aanbod maar ondertussen schoten de goedkope abonnementen bij andere providers als paddenstoelen uit de grond. Dus ik ben ook overgestapt. Scheelde zeker € 20,- euro per maand!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad. Dat soort besparingen zijn de moeite (ik zit nu op iets van 30,- per maand. Ongelooflijk gewoon dat ik er ooit ingestonken ben.. ;-( )

   Verwijderen

Reacties zijn welkom. Altijd!