zaterdag 17 februari 2018

Gewijzigde plannen...

Bijna twee jaar geleden deed ik via mijn favoriete internetforum mee aan een uitje (al wandelend door Den Bosch een fictieve moord oplossen) en ontmoette Pittige Dame. Het klikte meteen. Na een genoeglijke dag spraken we af de toch nogmaals te lopen zonder dat we naar aanwijzingen speurde en we wisselde contactgegevens uit. 

Het duurde dik anderhalf jaar voordat we er toe kwamen een afspraak te maken. De geprikte datum: 17 februari. Vandaag dus. 

Ongeveer twee uur na het vastleggen van deze afspraak zag ik op mijn favoriete internetforum een uitje hier in de regio voorbij komen. Een bezoek aan een bierbrouwerij met aansluitend pannenkoeken eten. De datum? Inderdaad. 17 februari. Helaas, pindakaas. Geen pannenkoeken voor mij want ik was veel te blij dat Pittige Dame en ik eindelijk een afspraak hadden weten te maken.

Mam overleed, Pittige Dame en ik hadden contact en ik zei, 'Ik kan niet beloven dat 17 februari door kan gaan. Als Broer die dag in het huis van Mam aan de slag wil, ga ik hem helpen'. Het verzetten van de datum kwam haar ook goed uit en met de belofte contact op te nemen als ik weer wat zicht op mijn agenda had scheidde onze wegen zich. 

Afgelopen dinsdag spraken Broer en ik af om vandaag in de flat van Mam aan de slag te gaan. Woensdag bereikte mij het bericht dat SchoneZus geveld was door het griepvirus. Vrijdag dat ook Broer geen weerstand aan de griep heeft kunnen bieden. Ik overwoog samen met Zoon aan de slag te gaan. Gewoon wat kleine klusjes zoals kleren opruimen. Konden we gelijk naar Ikea om een nieuwe stoel uit te zoeken. Alleen, Zoon gaat morgen de nachtdienst in en is zich daar al op aan het voorbereiden door zo laat mogelijk naar bed te gaan. Dus als het niet perse moest, dan ging hij liever niet.

Enfin. Om een lang verhaal kort te maken: Ik ga niet mee naar de bierbrouwerij, maar ik sluit om zes uur wel aan om mee pannenkoeken te gaan eten. Voor die tijd ga ik even boodschappen doen zodat er eten voor Zoon in huis is, en ik loop even bij Trendhopper binnen. Daar heb ik een paar beauty's van fauteuils gezien dus ik ga even proefzitten.

Mocht het worden zien jullie binnenkort de foto's wel voorbij komen.

3 opmerkingen:

 1. Dan mag jij de stoel kiezen! Vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb gekozen.Nou ja, niet echt. Ik heb er gewoon twee gekocht. Fier op mijzelf...

   Verwijderen
 2. Haha, Pittige Dame hier. Een heel andere zaterdag dan dat we beiden vooraf hadden kunnen bedenken. Maar je bent ook genoemd in mijn blog ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn welkom. Altijd!