dinsdag 27 februari 2018

Snert


Zoon heeft deze week avonddienst en werkt van 14:00 tot 22:00 uur. Wanneer ik naar mijn werk ga, slaapt hij nog. Wanneer hij thuis komt van zijn werk wil ik eigenlijk al in bed liggen en heb weinig te missen. We communiceren daarom per app. Vandaag rond etenstijd kreeg ik de vraag 'Wat heb je voor vandaag klaargemaakt?". Ik reageer met 'Stovertje met appelmoes en de erwtensoep voor morgen staat ook al op'.  Zijn reactie bestond maar uit twee woorden maar was wel enthousiast. Dat lees ik graag. 

En toen vergat ik dat de erwtensoep op stond. Een uurtje later dan volgens recept ging het gas pas uit. Gelukkig kan dat groene spul wel wat hebben ;-) en smaakt het er alleen maar beter op. Ik weet dat want ik heb een lepeltje geproefd. Dat had ik niet moeten doen. De soep blijft roepen dat een kom ook wel kan... Zucht.. Ik ben sterk... Ik ben sterk... Ik ... ben .... sterk...

5 opmerkingen:

  1. En je ruikt zeker nu ook heel sterk (-:
    Ik blief geen snert. Eet mijn portie maar op!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh snert heerlijk! Ik heb het tot nu toe een keer deze winter gemaakt. Misschien doe ik het ook nog wel een keer, maar ik heb alleen een recept voor een hele grote pan ;-)
    Fijn dat je het wel kunt eten!

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn welkom. Altijd!