zaterdag 31 maart 2018

Doelen 2018: maartVijfentwintig procent, dat zou er per doel in de kolom 2018 moeten staan. Helaas pindakaas, dat staat slechts bij drie doelen. En bij Huiswerk, maar aangezien ik mijzelf slechts 5 maanden heb gegeven om mijn opleiding af te ronden.... lijkt het of ik goed bezig ben geweest, maar meer dan het huidige hoofdstuk door nemen is er niet van gekomen. Daar had nu toch echt 60% moeten staan. Het zat n de planning om vandaag het huiswerk voor deze maand te maken en in te leveren, maar mijn hoofd werkt nog niet naar behoren dus neem ik mijn 'verlies'. 

Ondanks dat ik slechts voor de helft van mijn doelen op schema lig, ben ik tevreden over mijzelf. Ik heb twee bewogen maanden achter de rug en ondanks dat zit het er nog steeds in om op 31 december 2018 voor vijf van de zes doelen op 100% of meer te eindigen. Alleen dat rennen, dat doel was wellicht een tikkie te ambitieus. Maar ach, waar zou de mensenheid zonder ambitie nu staan? Waarschijnlijk in het stenen tijdperk ;-)

Fijne Paasdagen allemaal en laat je morgen niet te erg foppen (echt, verstopte eieren zoeken op 1 april, dat vraagt om een grap). 

4 opmerkingen:

 1. 1000 Kilometer rennen? Serieus, in één jaar? Dat is best ambitieus. Wél leuk dat je dat doet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik voel aan mijn water dat mij dat niet gaat lukken. Heb besloten heel blij te zijn wanneer ik één maand het maanddoel (83 km) haal... ;-)

   Verwijderen
 2. Ik vind het sowieso knap dat je dat zo bij houdt. Ik zou er bloednerveus van worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom? Een doel is slechts een doel. Er is geen man overboord wanneer het doel niet bereikt wordt. Als de intentie maar blijf..

   Verwijderen

Reacties zijn welkom. Altijd!