woensdag 7 maart 2018

Gevallen vrouw

Er zijn nachten dat ik geen oog dicht doe en daar enorm van baal. Er zijn ook nachten dat ik geen oog dicht doe en daar eigenlijk wel blij mee ben. Zoals vannacht. Elk slaapmoment eindigde in een nachtmerrie. Of begon er mee. Wie zal het zeggen.

Lopende over een wiebelbrug over een kloof in de bergen van Nepal stortte ik met brug en al neer. Mijn huis stond in brand en ik toen ik van mijn balkon sprong had zich net een sinkhole onder mijn balkon gevormd. Ik liep het balkon van mijn nieuwe flat (don't ask) op en het balkon liep als een soort glijbaan schuin af waardoor ik zo van zes hoog (nooit van z'n leven) naar beneden gleed. Tijdens het uitkloppen van het tafelkleed op het balkon bij de flat van Mam brak het balkon af en viel ik zo in de (ondiepe) vijver. Ik ben uit bed gerold, over mijn voeten gestruikeld, in een leeg zwembad gevallen.

De hele nacht was ik dus een soort van gevallen vrouw. Ik heb wel eens prettigere nachten gehad. Uiteindelijk was ik eigenlijk wel blij dat ik slechts een uurtje of drie geslapen heb want 

Duimen jullie mee dat ik vannacht droomloos en diep slaap! Nou ja, gewoon met slapen zou ik al blij zijn. Dank jullie wel. <3

9 opmerkingen:

 1. Ik duim voor je. Droom de laatste tijd ook vaker dit soort dingen. Mijn advies: helemaal wakker worden, evt opstaan en wat drinken, voor je verder slaapt.
  Anders blijft het doorgaan. Denk aan leukere manieren om gevallen vrouw te zijn als je weer gaat slapen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tuurlijk duim ik voor je! Wat een drama dat dromen en wakker liggen.
  Ik droom bijna nooit, tenminste ik weet het niet meer, want ieder mens schijnt te dromen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lastig om zo te moeten slapen en ik wens je snel weer goede nachtrust!
  Je hebt de afgelopen jaren ook wel veel meegemaakt, eerst met je vader (je verhaal gelezen )en daarna je moeder en ergens moeten die spanningen eruit, helaas vaak in de dromen :(

  Sterkte!

  Groet Lily

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vermoed dat het daar mee te maken heeft. En dan rommelt het ook op het werk. Al met al ligt met fundament een beetje scheef... Gelukkig vannacht al weer wat beter maar vooral droomloos geslapen...

   Verwijderen
 4. Reken maar dat ik voor je duim! Ik stuur Klaas Vaak persoonlijk naar je toe. Geen slaap betekent ook geen energie maar van nachtmerries knap je ook af.
  Slik je de cbd-olie nog?
  Sterkte liefie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik slik al een hele tijd geen CBD meer. Zit er al wel een tijdje aan te denken er weer mee te beginnen. Zeker nu het niet allemaal via internet besteld hoeft te worden.

   Verwijderen
 5. Bizar toch wat je allemaal mee kunt maken 's nachts. Je bolletje zal wel van alles aan het verwerken zijn. Maar leuk is anders. Ik hoop dat het inmiddels beter gaat.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn welkom. Altijd!