maandag 26 maart 2018

Stop maar met duimen ...

Anderhalve week geleden liet ik jullie weten weer aan het solliciteren te zijn geslagen en vroeg jullie te duimen. Wat jullie heel braaf hebben gedaan. Tenminste, als ik jullie reacties mag geloven en waarom zou ik dat niet doen.

Helaas is het mij wederom niet gelukt een opleidingsplek voor een xxx-analisten functie in de wacht te slepen. Dit keer betrof het de functie longfunctie-analist al dan niet in opleiding en ondanks dat mijn brief en cv dit keer wel correct waren zit ik niet bij het selecte gezelschap waar men mee in gesprek gaat. Stop dus maar met duimen ;-). 

Ben ik teleurgesteld? Ja!
Blijf ik het proberen? Nee!
Betekent dit dat ik mijn kopje laat hangen? Verre van!
Maar ik moet gewoon realistisch zijn. Ik ben geen twintig meer en het beeld wat de gemiddelde werkgever van 'de' vijftig-plusser heeft (zo goed als afgeschreven, niet leerbaar meer en zo flexibel als een loden deur) is niet bepaald rooskleurig. Dus...

Dus ga ik mij richten op een andere uitdaging: Applicatiebeheerder, nee, applicatie-co√∂rdinator worden van het softwarepakket wat de afdeling Inkoop en Logistiek ondersteunt. Als ik binnenkort in scan-codes schrijf weten jullie wat er aan de hand is. 

5 opmerkingen:

 1. Jammer voor je! Veel succes met je verdere plannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer. Maar je nieuwe uitdaging klinkt ook erg.... ehhh... moeilijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gunde je die baan! Echt een teleurstelling voor je... Dapper dat je je op nieuwe mogelijkheden richt. Toch verbaast me dat niet wat jij bent een doorzetter.
  Dikke liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn welkom. Altijd!