woensdag 25 april 2018

Beetje duf

De vliegles van afgelopen zondag heeft geen blijvende schade opgeleverd. De zichtbare plekken op arm en bil zijn bij aanraking nog wel gevoelig maar gezien de kleur (vaag bruin) zal dat niet lang meer duren. De opgerekte spieren die maandag nog belette dat ik mijn arm  zonder joekeren boven schouderniveau optilde zijn weer gekrompen en houden zich gedeisd. Zelfs mijn schouder, waar niks aan te zien was maar die wel gruwelijk pijn deed, lijkt zich van geen kwaad bewust te zijn. Ik hoop dan ook dat ik vannacht weer normaal door kan slapen zonder dat het omdraaien in bed door een wakkermakende pijnscheut wordt verstoord. 

Ik begin namelijk een beetje duf te worden. Hoe duf? hoor ik jullie vragen. Nou, domme dingen doe duf dus. Neem nu vanmorgen. Ik deed wat melk in een beker en zette deze onder het tuitje van George. Langzaam zag ik de koffie stromen maar de beker vulde zich niet noemenswaardig. Het aanrecht wel zag ik toen ik de beker op wilde tillen. De beker stond wel erg ver bij George vandaan. Zucht.

Gelukkig was Zoon in de buurt (net terug uit de nachtdienst) om George op te tillen zodat ik het aanrecht schoon kon maken voordat ik een nieuwe kop koffie ging maken. Het eerste cupje wat hij aanreikte had een rode stip. Decafe dus. 'Dat gaat 'em niet worden', zei Zoon met een blik op mijn duf hoofd. 'Jij hebt caffeïne nodig'. Ik was het voor de volle 100% met hem eens al moet ik eerlijk zijn dat alle koffie van de wereld het duffe gevoel niet echt weg kon halen. Daar heb ik een goede nachtrust voor nodig.Ik duim dat ik dat vannacht krijg!

3 opmerkingen:

 1. Valt dus alles mee, gelukkig maar.
  Oeps.. duf zijn is niet leuk! Wel een beetje derbij blijven Wieb!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha! En er gewoon bij staan kijken, he? Ik hoop dat je inmiddels bijgeslapen bent.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De reactie van een kenner... Dat ken-nie anders...
   Ja, ik ben weer wat bijgeslapen, heb weer slaap gemist, ben weer bijgeslapen.. 't Is een vicieuze cirkel ben ik bang..

   Verwijderen

Reacties zijn welkom. Altijd!