zaterdag 7 april 2018

Volgende keer beter

Ondanks dat ik geen twintig meer ben voel ik mij met enige regelmaat kei hip en uber-cool. Met deze laatste woorden heb ik volgens mij meteen duidelijk gemaakt dat het vooral om voelen gaat, want mijn taalgeberuik is enigzins gedateerd. 

Ondanks dat ik dus hip en cool ben, vind ik retro kleding gaaf en vet listig. Hum, ik denk dat het tijd wordt om te stoppen met proberen jeugdig te klinken want ik voel mij ineens 100 jaar oud.  Sinds een aantal jaar heb ik een tweetal internetwinkels gevonden waarvan ik met enige regelmaat kwijlend de pagina's bekijk en daarbij soms tot de aanschaf over ga. Ja, het ziet er heel feestelijk uit. Nee, ik draag het niet alleen tijdens feestjes. Als ik zo'n jurk draag dan voelt die dag vanzelf een beetje als een feestje. 

Mijn droom is om eens op mijn gemak door het magazijn van zo'n winkel te struinen en alles te passen wat ik mooi vind. BIj de ene winkel kan dat niet, bij de andere wel. Eens per maand open zij hun deuren. In Wormerveer. Een pokke eind hier vandaan maar ja, wie mooi wil zijn moet lange afstanden rijden. Of zoiets.

Tweemaal per jaar hebben zij outlet verkoop en ik had van vriendinnen die in de buurt van Wormerveer wonen gehoord en gezien hoe je voor weinig geld je garderobe uit kon breiden. Dat leek mij wel wat dus toen ik op Smoelenboek zag dat zij dit weekend met de outlet naar Weert kwamen seinde ik twee vriendinnen in en gedrieën liepen wij vanmorgen de outlet-kerk binnen. 

Voor mijn gevoel heb ik 100.000 jurkjes gepast. Soms te groot, vaker te klein, soms passend op de heupen en te groot aan boezemzijde en vice versa. Er zat er maar een echt goed maar toen ik in de spiegel keek dacht ik 'Boring!'. Ook in de tweede ronde ben ik niet geslaagd. Dat in tegenstelling tot beide vriendinnen en zo ongeveer alle vrouwen die vandaag naar Weert zijn gekomen.  

Tja... Zit er niks anders op. Zal ik toch eens naar Wormerveer moeten om in de nieuwe collectie te neuzen. Zucht. Wat heb ik toch een zwaar leven. ;-)

4 opmerkingen:

 1. Heel vervelend. Mag je daarna een kop koffie bij mij komen halen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het vooruitzicht wordt leuker en leuker ..

   Verwijderen
 2. Nou ja, ik zou het écht verschrikkelijk vinden. Ik háát kleding kopen! Maar jij niet, dus veel plezier alvast!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn welkom. Altijd!