vrijdag 25 mei 2018

Ik ga springen...

Neen, ben maar niet bang. Ik sta niet met een molensteen rondom mijn nek op de leuning van de Stadsbrug. Ik zou niet durven en moet er niet aan denken. Weten jullie wel hoe koud, nat en hard het Maaswater is?

Nee, ik ga in overdrachtelijke zin springen. Sinds begin vorig jaar zit ik op mijn werk niet meer zo goed in mijn vel. De laatste maanden is het beklemmende gevoel van onvrede alleen maar gegroeid en wel in dusdanige proporties dat ik mijn tweede burn-out aan voelde komen. Dat is geen enkele baan waard. De paar halfslachtige pogingen om iets anders te vinden zette niet echt zoden aan de dijk. Logisch, want ik was vooral op zoek naar 'Wat is er beschikbaar en lijkt mij wel aardig' in plaats van naar 'Waar word ik blij van'.

Die laatste vraag heb ik voor mijzelf beantwoord en ik ben in gesprek met mijn werkgever. Waar het kort gezegd op neer komt is het volgende. Ik ga springen, neem afscheid van mijn werkgever, ga een nieuwe studie beginnen (Online Communicatie en Social Media) en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Eentje waar ik wel gelukkig van word.

Omdat ik uiteindelijk het liefst iets met online content wil doen, leek het mij een leuk idee  om mijzelf middels mijn blog in de spotlights te zetten. Alleen is Wiebeltjes daar niet echt geschikt voor. 

De laatste dagen ben ik daarom druk bezig geweest met het opzetten van een nieuwe website (She's Changing Lanes) op een eigen domein en dito e-mailadres. Ik heb er zelfs een aparte Facebookpagina voor aangemaakt. 

Ik heb even overwogen Wiebeltjes aan de wilgen te hangen en ik ga ook niet beloven dat dat nooit gebeurt maar voor nu blijft zij bestaan want She's Changing Lanes is niet de plek voor die mutsen-verhaaltjes van mij over jurken in de onderbroek, Toet-avonturen en Balkon updates. Vandaar.

Als jullie een kijkje willen komen nemen (en de site willen gaan volgen via Facebook of op andere manieren) dan zijn jullie niet alleen welkom, maar stel ik dat ook enorm op prijs. Net als reacties daar want een site waar niets gebeurt is niet echt een visitekaartje.

Zo, en dan ga ik weer over tot de orde van dag. Wel met een lichter hart. Delen met jullie doet dat met mij. 

😗

13 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Dank je.. Ook voor je bezoek en je woorden elders. <3

   Verwijderen
 2. Wow! Wat waanzinnig goed van je! Ik kom zeker bij je lezen. Veel succes én plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je... Ik loop al een paar dagen te stuiteren...

   Verwijderen
 3. Stoer! En spannend. Heel veel succes met je zoektocht.

  Liefs Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, knap van je dat je deze stap hebt durven nemen. Heel veel succes en plezier. Ik ga je zeker ook volgen op je nieuwe site.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik miste je ook al een paar dagen hier. Toen verscheen je post op Instagram (die inmiddels weer verdwenen is) en vond ik je nieuwe plek.
  Ik vind je stoer, dapper en verstandig. Natuurlijk lees ik daar ook met je mee......

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn (en ook een fijn gevoel om gemist te worden..<3)

   Verwijderen
 6. Wat spannend, klinkt als een goed besluit!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn welkom. Altijd!