vrijdag 18 mei 2018

Lummelen..

Eigenlijk zou ik nu druk in de weer moeten zijn met water en zeep. Iets met een badkamer en een keuken die schreeuwen om wat extra aandacht. Ik heb besloten hen te laten schreeuwen al heb ik wel gevraagd aan de keuken gevraagd om het volume wat terug te schroeven. Zoon heeft deze week namelijk nachtdienst en ligt in de kamer naast de keuken te slapen. De ervaring leert dat hoe harder ik mijn best doe om geen geluid te maken, des te vaker laat ik iets uit mijn handen vallen. Dus eigenlijk komt het wel goed uit dat ik vandaag alleen maar zin heb om onderuit gezakt op de bank te hangen ;-)

Mijn grootste prestaties vandaag tot nu toe: mijn tandarts afspraak verzet, bedacht wat we vanavond zullen eten, de boodschappen gedaan en twee bossen tulpen in een vaas gezet. Owww, en die vazen een plekje in de kamer gegeven en onderstaande foto genomen en bewerkt. Nog even en mijn lummeldagje valt in het water met al die activiteiten! 


6 opmerkingen:

 1. Wat goed: de keuken lekker laten schreeuwen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uiteindelijk toch het gasfornuis defitief (nou ja, voor even) de mond gesnoerd... Ik ben een weke toffee..

   Verwijderen
 2. Die ene vaas! Met oranje. Die hadden wij vroeger ook. Gaaf zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij het leeghealen van Mam's flat kwam ik beide vazen tegen. Je reinste jeugdsentiment ... Dus heb ik ze mee- en in gebruik genomen.

   Verwijderen
 3. Je hebt al meer gedaan dan ik. Hier schreeuwt de badkamer maar die hoor ik niet. Maar die boodschappen moeten toch echt zo meteen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige vaas die met het oranje!!
  En laat die kamers maar roepen. Die van mij doen dat ook vaak, kunst is ze geen aandacht te geven ... dan stoppen ze vanzelf :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn welkom. Altijd!