zondag 13 mei 2018

Miskoop


Blote voeten, sommige schoenen en ik gaan dus niet samen. Hoewel ik niet zo gek veel problemen heb met deze combinatie hebben mijn voeten dat wel met blaren tot gevolg. Met name de exemplaren onder mijn voeten hebben moeite met herstellen. Goh, snap er niets van. 


Om verdere blaarvorming te voorkomen kocht ik schoenen zonder scherpe rand in de hiel, een zacht(er) voetbed onder de bal van mijn voet en rond mijn tenen en, om het feest compleet te maken, schafte ik ook een setje enkelsokjes aan. Met tegenzin want ik vind die dingen echt geen porum maar aangezien ik het stadium 'wie mooi wil zijn moet pijn lijden'- al een tijdje achter mij heb gelaten ging ik overstag.

Of er is iets mis met mijn voeten/enkels want die dingen zakken af. Binnen no time schuiven ze over mijn hiel naar beneden. Niet erg wanneer ik er binnen mee over de laminaatvloer schuif maar daar heb ik ze niet voor gekocht. Tijd dus om ze 'in te laten pikken' maar wat denk je? Toet, die normaal elke nieuwe sok die in huis komt binnen no time heeft geconfisceerd, keek er even naar, haalde toen zijn neusje op. ´Dat zijn geen sokken', sprak hij gedecideerd. 'Dat is een miskoop'.


Uit de mond van kinderen en knuffels hoort men de waarheid. ;-)

2 opmerkingen:

  1. Volgens mij bestaan er geen afkruipende enkelsokken. No way! Heel verstandig, die Toet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toet is een kenner. Balen, trouwens. Zere voeten is zo erg...

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn welkom. Altijd!