maandag 14 mei 2018

Miss Monroe Momentje..


Aansluitend aan het werk 'ren' ik even naar de supermarkt om boodschappen te doen. In mijn enthousiasme laad ik iets te veel zware spullen in mijn mandje maar hé, als de lactosevrije melk in de aanbieding is, dan kan ik die melk niet laten staan. Bovendien woon ik bijna in de supermarkt dusch...

Na betaald te hebben zie ik dat de dozenbak gevuld is met grote dozen. Ik neem er eentje mee. Niet handig merk ik al snel, want het mandje is erg zwaar en met twee volle handen is snel overpakken geen optie. Bij een laag muurtje aan het begin van de rolstoelhelling (al durf ik daar niemand in een rolstoel tegenop te duwen of vanaf te laten rollen, zo steil is die helling) zet ik het mandje even neer en pak de doos in mijn andere hand. De helling werkt als een soort schoorsteen. De wind trekt via de helling omhoog, grijpt de rok van mijn jurk en wappert deze tot ongeveer rondom mijn oren. Een Miss Monroe Momentje, dat is duidelijk. 

De verschillen: Mijn jurk is zwart, mijn haar hangt door de warmte wat piekerig rond mijn hoofd en omdat ik beide handen vol heb kan ik mijn rok niet bevallig tegenhouden. Oww... en ik een zwarte legging aan. Maar verder... Exact hetzelfde.. ;-)

3 opmerkingen:

Reacties zijn welkom. Altijd!