zondag 10 juni 2018

Twee jaar en een paar maanden...

Twee jaar en een paar maanden kwam ik tijdens een zogenaamde Moordtocht haar van Mickey's Place tegen. We hadden in instant klik. Zelfde soort humor, zelfde interesses. Zij is alleen een veel betere fotograaf dan ik zei de gek. Bij het afscheid zeiden wij tegen elkaar, 'We moeten eens samen op stap gaan. Zonder al die andere mensen, zonder een moord op te hoeven lossen' en wisselde telefoonnummers uit en daar bleef het bij. 

De eerste paar maanden dacht ik er nog wel aan maar door alles wat het leven mij pad op gooide raakte die heerlijke middag tijdens een verregende speurtocht verder en verder op de achtergrond. Het beste bewijs dat nieuwjaar-voornemens in april ook niet werken.

Tot begin van dit jaar. Tijdens het schonen van de contactenlijst op mijn telefoon kwam ik haar nummer tegen. Ik stuurde een appje. ZIj reageerde meteen en we plande een afspraak in. Mam kwam te overlijden, ik had het even heel druk en we herplande de afspraak. Naar gisteren. 

Op het moment dat ik uit de trein stapte schoten er twee gedachten door mijn hoofd. 'Ga ik haar nog herkennen' en 'Is de connectie er nog'. Beide vragen kan ik nu met ja beantwoorden. Wat volgde werd een meer dan inspirerende middag slash avond. Alles kwam aan bod. Onze kinderen, haar plannen, mijn plannen, haar werk, mijn toekomstbeeld. Ideeén, tips, nog meer ideeën vlogen over de tafel. 'Ken je dit? 'Heb je dat al?'.  Kan creativiteit vloeien? Ik denk het wel, want dat was wat er gebeurde.

Bij het afscheid zeiden we tegen elkaar: 'DIt moeten we snel weer eens doen en dan nemen we de laptops mee'. Een ding weet ik zeker. Dit keer wachten we geen 2 jaar en een paar maanden...  ;-)

3 opmerkingen:

  1. Super leuk dat het nog steeds goed klikte. Nu inderdaad maar sneller weer een afspraak plannen samen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Later dan de planning was, maar iets met druk en klanten en zo ;)

    Dank voor de heerlijke inspirerende middag / avond waarbij geen onderwerp te gek was. Hoe je van Jeroen Bosch overgaat op verschillende martelmethodes naar de beste blogtips naar familie, naar verleden, heden en de toekomst. En dat alles onder het genot van hapje, drankje en leuke wandeling. Ik kijk uit naar de volgende keer!

    Tot snel, X

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn welkom. Altijd!